Wednesday, 17 February 2016

Personal & Group Coaching Saham



Selalu dengar orang cakap pasal saham tapi taktau saham tu apa? Nak melabur dalam saham tapi taktau nak start kat mana? Dengar cerita semua kelas beribu-ribu?

Saham ialah pegangan dalam sesebuah syarikat. Anda melabur dalam sesuatu saham bermakna anda menjadi pemilik syarikat tersebut. Syarikat buat duit, and buat duit jugak. Mantap kan?

Macam mana nak start? Bukak akaun CDS di mana-mana dan boleh start melabur. Dang, nak melabur saham apa? Ikut apa yang anda dengar daripada channel telegram atau laman facebook? Diorang untung, anda belum tentu untung. Diorang hangus, anda tetap hangus. Melaburlah dengan ilmu.

Dengar cerita semua kelas beribu-ribu? Memang benar banyak kelas diluar sana mahal-mahal. Sebab anda tak jumpa kelas yang murah macam kami. Satu lagi, kami hanya buat personal dan group coaching di mana anda boleh tanya apa sahaja soalan tanpa segan silu untuk mendapatkan ilmu dengan lebih aktif dan efektif. Dengan serendah RM35 sejam, anda sudah boleh mula melabur. Wow kan?

Di sini, kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu yang kami ada untuk anda semua. Kami membuka 2 pakej:

PAKEJ 1 - Personal Coaching (PC) iSaham

RM75/jam
RM35/jam (limited time offer)

PAKEJ 2 - Group Coaching (GC) iSaham

RM65/jam setiap orang
RM25/jam setiap orang (limited time offer)

*2 orang keatas

Apa yang anda dapat?
  1. Belajar saham dengan kaedah yang tepat dan berkesan.
  2. FREE iSaham Pro setahun bernilai lebih RM1000 untuk setiap jam personal / group coaching
  3. FREE Telegram Group Support bernilai lebih RM100
  4. Boleh memilih mana-mana topik yang nak dipelajari secara terperinci, ataupun nak start from 0. Antara topik2 yang dicadangkan:
    1. Fast-Track Start Saham
    2. Analisa Fundamental & Spot Syarikat "Undervalued"
    3. Mengenali Pelabur-Pelabur Terkemuka Dunia
    4. Analisa Cash Flow
    5. Analisa Teknikal Asas
    6. Analisa Indikator
    7. Analisa Candlestick Jepun
    8. Analisa Chart Pattern
    9. Diversifikasi dan Mengawal Risiko
    10. Analisa Harga & Volume
    11. Elliot Wave & Fibonacci
    12. Analisa Queue Pattern
SPECIAL OFFER: 1 jam pertama percuma!

Whatsapp/Telegram ke 011-33779695 untuk mendapatkan info selanjutnya.

No comments:

Post a Comment